Beschikbare dagen voor kinderopvang:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:30 t/m 18:00 uur

Tarieven voor kinderopvang:
Kinderen 0 tot 4 jaar: € 6,25 per uur (Dit is incl. eten en drinken excl. kosten gastouderbureau). Ouders dienen zelf babyvoeding en luiers mee te nemen. Sudocrem en billendoekjes zijn aanwezig.

De kinderopvang vindt met name plaats op de begaande grond. De woonkamer wordt gebruikt om te lekker te spelen. Mijn huis is voorzien van een openkeuken, waardoor ik de kinderen makkelijk in het zicht kan houden, als ik de maaltijden voorbereid. In de woonkamer is een commode aanwezig waar de kinderen verschoond kunnen worden. Deze commode is voorzien van lades, waar de ouders persoonlijke spullen van de kinderen kunnen bergen. Aan de grote eettafel nuttigen we gezamenlijk onze maaltijden en ook kunnen er aan deze tafel mooie kunstwerken gemaakt worden. Er is tevens een box aanwezig. 

Slapen:
Op de eerste verdieping is er een slaapkamer die geheel ingericht is voor het bieden van slaapcomfort aan de kinderen. Hier kunnen de kinderen in alle rust een middagslaapje doen als dit nodig is. De slaapkamer is uiteraard voorzien van een traphekje en babyphone. De slaapkamer is ingericht met 4 bedjes, voorzien van aerosleep slaapsysteem. 

Buitenspelen en de omgeving:
Achter mijn huis is een grote overkapping gemaakt over de hele breedte van het huis. De overkapping is voorzien van zonwering en verwarming, waardoor deze plek het hele jaar door te gebruiken is. Tevens is de tuin voorzien van een stukje speelgras en er is er nog ruimte om met het buitenspeelgoed te spelen. Zodra je bij mij de poort uitgaat, loop je direct tegen het eerste speeltuintje aan. Deze speeltuin ligt tussen de huizen en is autovrij. Loop je verder de straat uit, dan is er nog een speeltuin. De kinderboederij van Zevenaar, is ook op loopafstand van mijn huis.